Siste saker

Hold deg oppdatert på siste nytt fra Tomagruppen. Her finner du aktuelle nyheter som publiseres fortløpende.

 

Bedre renhold med roboter

– En høyteknologisk renholdsbransje er ikke bare fremtiden – det er allerede en realitet. Gevinstene det gir for kunder, for ansatte og for oss som virksomhet er store.

På sommermenyen: Helstekt blomkål med chilisaus og frisk byggrynsalat

Det du kanskje tenker på som en traust grønnsak, blir helt annerledes når du tilbereder den på riktig måte. Få oppskriften på vår fargerike sommerrett full av eksotiske smaker.

Serverer Oslos beste kaffe

På Resepten Kaffebar kan du nyte alt fra bærekraftig gulrotfocaccia, tapas og bakverk. Uteserveringen har sol fra morgen til kveld, og nå er også skjenkebevilgningen på plass.

– Målet er å være best på bærekraft

Fra store kutt i storfekjøtt til reduksjon av kjemikalier i rengjøringen og elektrifisering av biler. Alt vi gjør, er for å gi mennesker en bedre arbeidsdag.

– Toma jobber med mennesker, ikke produkter

Med ny teknologi og strengere krav til sertifiseringer må kvaliteten på leveransene fra Toma øke. Det sørger Atefeh Sori for – samtidig som hun gir sine kollegaer en bedre dag på jobb.

– Vanlig kantinedrift er ofte ikke nok lenger

Skipet er Bergens første og største næringsbygg i massivtre. Etter stor konkurranse overtar Toma driften av kantine- og resepsjonstjenester.

Toma vant Color Line

Color Line inngår avtale om leveranse av renhold- og kantinetjenester med Toma Facility Norge. – En viktig avtale, sier Color Line om avtalen med oppstart 1. mars 2023.

Tomagruppen kjøper Allianceplus AS Norge

Toma lanserer bærekraftsrapporten 2021

Grønn uke for Toma