Renhold som gjør en forskjell
Renhold handler om mer enn bare rene overflater. Våre renholdere er alltid oppdatert på det nyeste innen faget, slik at du får renhold av topp kvalitet – enten det er daglig rengjøring eller spesialrenhold du trenger.
Velger du Toma Camps, får de ansatte mer enn bare et sted å sove – de får et bomiljø som fremmer trivsel og produktivitet.
Vi tilbyr komfortabel forpleining med næringsrike måltider og rene, trygge omgivelser som gir en følelse av hjem.
Siden 2003 har vi jobbet for å tilby det nærmeste du kommer hotellfølelse på en brakkerigg.
En brakkerigg består av kontorfellesskap, kantine og kjøkken, samt boenheter. Normalt bor det 44 personer på enerom i hver boenhet. I hele landet tilbyr vi slike brakkerigger til entreprenører, utbyggere og andre som måtte trenge forpleining.
Toma Camps tar om ønskelig ansvar for hele prosessen, fra å skaffe tomt og etablere riggen, til å fylle den med både kokker, resepsjonister og renholdere. Det eneste som skiller en av våre brakkerigger fra et hotell, er at en rigg gjerne står der fra to til seks år, før den demonteres og flyttes til et nytt byggeprosjekt.
Enten det er maten som serveres av kokkene våre, eller renholdet som utføres av Toma Facility, så blir alt i brakkeprosessen levert av oss i Tomagruppen. Dette betyr at du slipper å forholde deg til underleverandører, som igjen betyr bedre kommunikasjonsflyt og ingen fordyrende mellomledd.
Toma Camps leverer forpleining på alt fra byggeprosjekter i storbyene, til vassdragsanlegg på landet og oppdrettsanlegg langs kysten.
Toma har avdelingskontorer i hele Norge, som gjør at vi lett kan sette lokale folk i arbeid på brakkerigger fra nord til sør.
Vi er stolt av alle våre fornøyde kunder og beboere på brakkeriggene.
Hos oss i Toma Camps jobber det folk døgnet rundt som sørger for at anleggets arbeidere skal kjenne på hotellfølelsen, selv om de bor på brakkerigg.
De sørkoreanske Morrow-arbeiderne i Arendal får mat som hjemme og hotellservice av Toma Camps.
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre løsninger til dine behov.
"*" obligatorisk felt
Renhold handler om mer enn bare rene overflater. Våre renholdere er alltid oppdatert på det nyeste innen faget, slik at du får renhold av topp kvalitet – enten det er daglig rengjøring eller spesialrenhold du trenger.
Vi tilbyr hele spekteret av eiendomsdrift slik at dine bygg kan fungere optimalt. Fra teknisk drift og vedlikehold, til driftsoptimalisering og digitale tvillinger, hjelper vi deg å forlenge levetiden til bygget og redusere driftskostnadene.
Ønsker du en kantine eller personalrestaurant som gjør lunsjen til dagens høydepunkt for ansatte? Toma leverer smakfulle matopplevelser basert på ferske, bærekraftige råvarer, slik at alle får næringen de trenger for å prestere.
Vi setter sikkerheten din først, og tilbyr fleksible vaktholdsløsninger som passer dine behov. Det kan være faste vektere, mobile patruljer, eller rask utrykning.
Fra en varm velkomst i resepsjonen til sømløs håndtering av post og møterom – vi sørger for at alt fungerer som det skal. Våre kontortjenester gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv for alle.
Er du på jakt etter bærekraftig forpleining? Da er Toma Camps leverandøren du trenger.
Selv om vi jobber i en bransje der midlertidige bygg står i fokus, betyr ikke det at vi ikke tenker bærekraft.
Det er tvert imot et satsingsområde for oss.
Kontorene på en brakkerigg brukes nødvendigvis ikke en hel arbeidsdag, men er heller et sted arbeiderne bruker av og til. Likevel står lyset og varmen ofte på selv når det ikke er noen i rommet. En kontorrigg kan bruke opp til 78 000 kW i året, tilsvarende to eneboliger.
Ved hjelp av sensorikk og kunstig intelligens kan vi spare omtrent 40 000 kW i året, altså 52 prosent mindre strømbruk enn før. Dette er noe vi kan gjennomføre på alle våre brakkerigger der kundene våre ønsker det.
Vi satser også på solcelleanlegg på taket, som kan produsere opp til 30 000 kW i året.
Siden 2021 har vi hatt et prosjekt gående i Toma kalt «Kutta», hvor målet er å redusere forbruket av storfekjøtt, som fører til nesten åtte ganger så mye global oppvarming som kylling, og 25 ganger så mye som linser. Siden den gang har Toma Facility sine kantiner kuttet 54 prosent storfe, som tilsvarer 495 tonn CO2-utslipp.
Slik er det også i Toma Camps. Vi jobber stadig med kundene våre slik at de selv skal velge det klimavennlige alternativet, når de får valget i våre kantiner.
Vi bruker svanemerkede produkter i alle ledd, både fordi vi selv ønsker det og fordi kundene våre krever det. Utbyggere og entreprenører har ofte egne bærekraftsmål de ønsker å nå, og det skal vi hjelpe dem med.
Vi streber etter å alltid være i forkant når det gjelder bærekraftige alternativer!
En bærekraftig arbeidsplass handler også om at de ansatte skal ha det bra og at vi skal støtte opp om lokal arbeidskraft. Så langt det lar seg gjøre forsøker vi i våre prosjekter å ansette lokalt før vi går over på neste mulighet. Samtidig sier det seg selv at dette ikke alltid er mulig på prosjektene som ligger der det bor få mennesker.
I Toma Camps er vi også stolte av å ha en lav turnover og folk som trives på jobb!
På brakkerigger er det mer utfordrende med sortering av avfall, enn det er på næringseiendommer der Toma leverer tjenester.
Likevel har vi satt oss et hårete mål om å nå 85 prosent sorteringsgrad, gjennom å tilrettelegge for sortering, samt gode rutiner og opplæring.
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre løsninger til dine behov.
"*" obligatorisk felt
Uten mat og drikke duger helten ikke. I en brakkerigg fra Toma Camps serveres det derfor alltid god og næringsrik mat som tilpasses beboernes behov.
Som beboer i en brakkerigg fra Toma Camps får du det vi kaller fullkost. Det betyr at folk som bor på riggen får alle måltidene sine herfra.
Menyene våre baseres på de norske kostrådene og blir oppdatert når disse endrer seg. Gjennom god, variert og næringsrik mat får beboerne mer energi og presterer bedre i arbeidet.
For å sikre en dagsmeny som både er næringsrik og smakfull har fagavdelingen i Toma flere erfarne kokker som hele tiden jobber med å utvikle menyene til våre brakkerigger.
Menyene utformes som oftest i anbudsprosessen, før Toma Camps er tildelt prosjektet og brakkeriggen er satt opp. Da kan kunden komme med ønsker, og vi tilpasser oss disse.
Til frokosten får du alltid en varmrett, for eksempel havregrøt, pytt i panne med speilegg, eller egg og bacon. I tillegg er serveres det brødmat med variert pålegg og diverse frokostblandinger.
Det er ofte lange arbeidsdager på en brakkerigg, noe som betyr at arbeiderne som oftest ikke drar tilbake for lunsj. Lunsjen består derfor av smørbrød fra frokosten, og alle får ta med seg en kartong med melk. Det går likevel an å komme tilbake for lunsj, både for arbeidere og kontoransatte. Vi tilbyr dessuten lunsj ute på prosjektet i stadig flere camper.
Hvis noen jobber nattevakt, eller har behov for mat er det alltid mat tilgjengelig i kantinas ubetjente kjøleskap.
Den vanligste menyen i våre brakkerigger er basert på norsk husmannskost. Det er det de fleste etterspør. Men det er ingen problem for oss å justere menyen for tilpasse oss kundens behov. Et eksempel på dette er campen Eyde House i Arendal, der de fleste beboerne er fra Sør-Korea. Her serveres autentisk koreansk mat, laget av kokker med bakgrunn fra det koreanske kjøkken.
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre løsninger til dine behov.
"*" obligatorisk felt
Fordi de som spiser i våre kantiner og personalrestauranter fortjener den beste maten, har vi utviklet konseptet NYT, som skal sørge for at vi leverer inspirerende, sunn og variert mat, laget av dyktige kokker. Med NYT hyller vi den norske bonden, gjennom utstrakt bruk av kortreiste, gode råvarer.
Gjennom NYT kan vi heve din kantine med tilbud som:
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
I mange tilfeller kan det være lurt for bygget med en møteplass som gir energipåfyll hele dagen. En personalrestaurant er åpent lengre enn kantina, og kan tilby et enda bredere og mer skreddersydd sortiment.
I en personalrestaurant kan de ansatte og besøkende nyte en matbit, eller en god kopp kaffe gjennom hele arbeidsdagen. Gjennom en innsiktsanalyse av deres verdier, historie, kultur og leietakere, kan vi skreddersy et konsept som dekker ditt behov.
Konseptet NYT gjennomsyrer selvfølgelig også alt vi lager i personalrestaurantene. Du kan være sikker på å få et bredt sortiment som både smaker godt, er næringsrikt og kommer fra bærekraftige leverandører.
En personalrestaurant kan blant annet bestå av:
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
I tillegg til personalrestaurant, tilbyr vi kaffebar. For mange er kaffen noe av det viktigste med arbeidsdagen. Vi tilbyr kaffebarer til ditt bygg, som blir en naturlig møteplass både for ansatte og gjester.
Med kaffebar fra Toma får du:
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
Av og til passer det ikke å dra til verken kantina, personalrestauranten eller kaffebaren for å få i seg mat eller drikke. En dag i ditt bygg kan være fylt av både møter og arrangementer som har godt av en pause med god mat og drikke. I Toma tilbyr vi både møtemat, overtidsmat og mat til arrangementer.
Fordeler med møtemat fra Toma:
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
Vi fant dessverre ingen resultater for søket ditt. Forsøk med et annet søkeord eller se om du finner svaret under ofte stilte spørsmål.