Siden 2003 har vi jobbet for å tilby det nærmeste du kommer hotellfølelse på en brakkerigg.

En brakkerigg består av kontorfellesskap, kantine og kjøkken, samt boenheter. I hver boenhet bor det 44 personer på enerom. I hele landet tilbyr vi slike brakkerigger til entreprenører, utbyggere og andre som måtte trenge forpleining.

Toma Camps tar ansvar for hele prosessen, fra å skaffe tomt og etablere riggen, til å fylle den med både kokker, resepsjonister og renholdere. Det eneste som skiller en av våre brakkerigger fra et hotell, er at en rigg gjerne står der fra to til seks år, før den demonteres og flyttes til et nytt byggeprosjekt.

 

 

 

 

Den største fordelen med Toma Camps

Enten det er maten som serveres av kokkene våre, eller renholdet som utføres av Toma Facility, så blir alt i brakkeprosessen levert av oss i Tomagruppen. Dette betyr at du slipper å forholde deg til underleverandører, som igjen betyr bedre kommunikasjonsflyt og ingen fordyrende mellomledd.

Toma Camps leverer forpleining på alt fra byggeprosjekter i storbyene, til vassdragsanlegg på landet og oppdrettsanlegg langs kysten.

Toma har avdelingskontorer i hele Norge, som gjør at vi lett kan sette lokale folk i arbeid på brakkerigger fra nord til sør.

Vi er stolt av alle våre fornøyde kunder og beboere på brakkeriggene.

 

 

 

Slik er det å bo på en brakkerigg fra Toma Camps

  • Beboerne får god mat og nok av den. Vi tilpasser etter alle allergener og preferanser.
  • Du møter en serviceinnstilt betjening som sørger for en hotellopplevelse.
  • Etter en lang arbeidsdag skal Toma Camps sørge for at du enten får trent på treningsrommet, eller være sosial i fellesarealene.
  • Beboerne som jobber nattevakt, blir tildelt de rommene som er lengst unna aktivitet på dagtid.

 

 

Våre tjenester

 

 

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat