Det viktigste vi leverer er lunsjen som spises i våre kantiner. Hver dag gjør vi vårt ytterste for at maten vi lager skal føre til at folk yter maksimalt på jobb.

Kokkene våre har høy fagkunnskap, stor faglig frihet og en lidenskap for god mat. De følger dessuten med på mattrender, noe som gjenspeiler maten du får servert.

Velger du kantine fra Toma, får du lunsj som smaker godt, er bra for kroppen og for kloden.

 

Kantine – høydepunktet i arbeidsdagen

Når vi er på jobb, skal vi glede oss til lunsjen. Det er arbeidsdagens litt lange avbrekk, og kantina er stedet der man kan senke skuldrene og få i seg god mat. Vi serverer alt fra enkle og delikate lunsjer til et bredere sortiment, som kan inneholde for eksempel salatbar og varmmat.

I tillegg har vi et sterkt fokus på bærekraftige tiltak, som å redusere matsvinn og å utnytte overskuddsmat.

 

NYT – konseptet som hever din kantine

Fordi de som spiser i våre kantiner og personalrestauranter fortjener den beste maten, har vi utviklet konseptet NYT, som skal sørge for at vi leverer inspirerende, sunn og variert mat, laget av dyktige kokker. Med NYT hyller vi den norske bonden, gjennom utstrakt bruk av kortreiste, gode råvarer.

Gjennom NYT kan vi heve din kantine med tilbud som:

  • Salatbar, med et godt utvalg av fristende, ferdigblandede salater og sidesalater til varme retter
  • Retter med månedens grønnsak, som er norsk og i sesong
  • Fristende varmretter og fyldige supper, med en god balanse mellom kjøtt, fisk og grønnsaker
  • Sunne og nystekte brød fra lokale bakeri og mange typer knekkebrød
  • Et rikt utvalg av kjøttpålegg, egg, ost, fiskepålegg og salater
  • Hummus, grønnkålrøre og annet plantebasert pålegg
  • Temadager- og uker, som for eksempel «restaurantdag», med treretters lunsj
  • «Dagens energi», som for eksempel er en shot av ingefær/tindved, smoothie eller chiapudding

 

 

Trygg mat

Toma sørger for at maten du får servert alltid er trygg.

Med trygg mat mener vi at:

  • Allergener blir merket tydelig
  • Det er «fri-for-soner» i kantina eller personalrestauranten, der det ikke er produkter med gluten, laktose, nøtter og lignende
  • Det er faste rutiner for rengjøring av kjøkken, serveringstorg og sittearealer, samt kontroll av varemottak og temperatur
  • Vi bruker eSmiley-systemet for å følge IK-mat-forskriftene

 

Personalrestaurant – når kantine ikke passer

I mange tilfeller kan det være lurt for bygget med en møteplass som gir energipåfyll hele dagen. En personalrestaurant er åpent lengre enn kantina, og kan tilby et enda bredere og mer skreddersydd sortiment.

I en personalrestaurant kan de ansatte og besøkende nyte en matbit, eller en god kopp kaffe gjennom hele arbeidsdagen. Gjennom en innsiktsanalyse av deres verdier, historie, kultur og leietakere, kan vi skreddersy et konsept som dekker ditt behov.

Konseptet NYT gjennomsyrer selvfølgelig også alt vi lager i personalrestaurantene. Du kan være sikker på å få et bredt sortiment som både smaker godt, er næringsrikt og kommer fra bærekraftige leverandører.

En personalrestaurant kan blant annet bestå av:

  • Et bredt sortiment av varme og kalde retter, skreddersydd etter kundens behov
  • Et lokale som ser mer ut som en restaurant
  • Større grad av service enn i en kantine
  • Lengre åpningstider enn en kantine

 

 

Våre kokker gjør seg alltid flid med mat og drikke, enten det er til kantina, personalrestauranten eller arrangementer.

Våre kokker gjør seg alltid flid med mat og drikke, enten det er til kantina, personalrestauranten eller arrangementer.

 

Kaffebar – en naturlig møteplass

I tillegg til personalrestaurant, tilbyr vi kaffebar. For mange er kaffen noe av det viktigste med arbeidsdagen. Vi tilbyr kaffebarer til ditt bygg, som blir en naturlig møteplass både for ansatte og gjester.

Med kaffebar fra Toma får du:

  • Dagens filterkaffe
  • Espressobaserte kaffedrinker
  • Et utvalg av kalde drikker
  • Påsmurte brødvarer, ferske bakevarer og dagens salater
  • Nykvernede kaffebønner og bakst til å ta med hjem

 

Mat til møter og arrangementer

Av og til passer det ikke å dra til verken kantina, personalrestauranten eller kaffebaren for å få i seg mat eller drikke. En dag i ditt bygg kan være fylt av både møter og arrangementer som har godt av en pause med god mat og drikke. I Toma tilbyr vi både møtemat, overtidsmat og mat til arrangementer.

Fordeler med møtemat fra Toma:

  • Vi sørger for levering, servering, rydding og henting
  • Hvor mye du selv vil delta, bestemmer du som kunde
  • Vi har egne menyer, men kokkene våre er alltid åpne for innspill

 

Betaling med app

På våre spisesteder kan gjester bestille og betale for mat og drikke rett i appen vår.

Dette gir deg:

  • Mindre kø, forbedret flyt og enklere tilgang
  • Bedre oversikt over kjøp
  • Flere salg
  • Tilleggsprodukter skreddersydd etter ditt behov
  • Betaling fra eksterne gjester på faktura
  • Møtemat kan bestilles rett i appen
  • Oversikt over ukas meny

 

 

 

Kontakt oss om Kantine eller Personalrestaurant