"Sammen med Toma har vi i Höegh Eiendom etablert en av Oslo’s flotteste personalrestauranter i Parkkvartalet. Allerede fra første dag i prosjektet følte vi oss godt ivaretatt av en kompetent og kreativ samarbeidspartner. Hver dag leverer teamet på kjøkkenet utmerkede matopplevelser til sine gjester. Servicekonseptet fra Toma er med på å heve tilfredsheten og øke attraktiviteten for våre leietakere i Parkkvartalet."

- Hans Olav Johannessen, Utleiesjef, Höegh Eiendom

 

 

 

 

 

 

«Jeg opplever Toma som en profesjonell, kreativ og løsningsorientert leverandør i vår Personalrestaurant i Torggata 15 i Oslo. De forstår vårt behov på en god måte og hver dag leverer de gode brukeropplevelser for våre leietakere.»

- Aili Klami, Daglig leder, Industri Energi Holding

 

 

"Toma leverer drift av kantine og renholdstjenester til vårt hovedkontor i Oslo, samt hos ulike forhandlere og andre anlegg i konsernet. Toma ble valgt som en landsdekkende og sentral leverandør av disse tjenestene etter en konkurranseutsetting i 2017. Vi opplever Toma som en god samarbeidspartner, de leverer kantinetjenester med et spennende innhold og flinke ansatte. Vi har også god erfaring med renholdstjenestene de leverer, spesielt nå under disse krevende korona tidene, så leverer de smittevask av god kvalitet."

- Eivind Eileras, Purchasing Manager, Møller Mobility Group

 

 

«Våre leietakere i Business Village er veldig fornøyde med den hjemmelagde drømmelunsjen som vi får servert hver dag, av vår helt fantastiske kokk Britt og hennes team. Hvilke smaker! Takk til Toma for et flott samarbeid.»

- Maria Vicic, Community Manager Aker Brygge Business Village, Norwegian Property

 

 

“Toma leverer alle tjenester innen Facility Management til våre leietakere på Lysaker Torg 45. Toma er profesjonelle, dyktige, engasjerte og en god samarbeidspartner. De kommer med gode innspill og forslag til løsninger, og tar ansvar for problemstillinger som oppstår på eiendommen.»

- Hilde Juliussen, Eiendomsforvalter, KLP Eiendom Oslo

 

 

 

 

ta kontakt for en uforpliktende prat

Kontaktskjema på web

OBS: For jobbsøknader, se vår side for Jobb & Karriere og for alle faktureringsspørsmål vennligst bruk regnskap@toma.no

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.