Som beboer i en brakkerigg fra Toma Camps får du det vi kaller fullkost. Det betyr at folk som bor på riggen får alle måltidene sine herfra.

Menyene våre baseres på de norske kostrådene og blir oppdatert når disse endrer seg. Gjennom god, variert og næringsrik mat får beboerne mer energi og presterer bedre i arbeidet.

For å sikre en dagsmeny som både er næringsrik og smakfull har fagavdelingen i Toma flere erfarne kokker som hele tiden jobber med å utvikle menyene til våre brakkerigger.

Menyene utformes som oftest i anbudsprosessen, før Toma Camps er tildelt prosjektet og brakkeriggen er satt opp. Da kan kunden komme med ønsker, og vi tilpasser oss disse.

   

Kantine på Toma Camps – dette får du

 

Frokost – Til frokosten får du alltid en varmrett, for eksempel havregrøt, pytt i panne med speilegg, eller egg og bacon. I tillegg er serveres det brødmat med variert pålegg og diverse frokostblandinger.

Lunsj – Det er ofte lange arbeidsdager på en brakkerigg, noe som betyr at arbeiderne som oftest ikke drar tilbake for lunsj. Lunsjen består derfor av smørbrød fra frokosten, og alle får ta med seg en kartong med melk. Det går likevel an å komme tilbake for lunsj, både for arbeidere og kontoransatte. Vi tilbyr dessuten lunsj ute på prosjektet i stadig flere camper.

Middag – Beboerne får valget mellom to hovedretter, enten fisk eller kjøtt. Det er også alltid en suppe og en rikholdig salatbar. Vi kan også tilby veganske og vegetariske alternativer til hovedretten på forespørsel. Etter middag er det dessert.

Mat utenom faste måltider – Hvis noen jobber nattevakt, eller har behov for mat er det alltid mat tilgjengelig i kantinas ubetjente kjøleskap.

 

Vi jobber alltid for å bruke mest mulig lokale råvarer i menyene våre.

 

Den vanligste menyen i våre brakkerigger er basert på norsk husmannskost. Det er det de fleste etterspør. Men det er ingen problem for oss å justere menyen for tilpasse oss kundens behov. Et eksempel på dette er campen Eyde House i Arendal, der de fleste beboerne er fra Sør-Korea. Her serveres autentisk koreansk mat, laget av kokker med bakgrunn fra det koreanske kjøkken.

 

   

Kokkene på Toma Camps er:

  • Fagutdannede
  • Serviceinnstilte og omgjengelige
  • Strukturerte
  • Gode på digitale verktøy og administrasjon
  • Skandinaviskspråklige

 

 

Har du noen spørsmål? Ta kontakt